19980510Bustur til Prag


Søndag den 10. til torsdag den 14. maj 1998

 

Klubbens bus til Prag udgår søndag den 10. maj 1998 fra Sjælør station og vender tilbage hertil igen torsdag den 14. maj 1998.
Om søndagen er bussens afgangstid fra Sjælør station kl. 6.30.
Om torsdagen forventes bussens hjemkomst omkring kl. 21.
Turen til Prag, som både ud og hjem vil passere Gedser, Rostock, Berlin og Dresden, kommer til at foregå i en moderne langtursbus og der vil være rejseleder med på hele turen.
Turen er med indkvartering i dobbeltværelser med bad og toilet, og i turens pris er inkluderet halvpension fra første aften til sidste morgen samt diverse udflugter.

 

I Prag, som kan skrive sin historie helt tilbage til det 9. århundrede, stammer de ældste bevarede bygninger fra tiden omkring det 11. århundrede, og det er netop i den gamle bydel på begge sider af Moldau-floden, at man finder alle de interessante bygningsværker i byen.
Under opholdet i Prag bliver der arrangeret 2 rundture, så der kan blive rigtig god tid til at opleve byens seværdigheder.
Den første dag kører vi med sporvogn til byens centrum og starter vores rundtur på Venzelpladsen. På denne tur oplever vi også Karlsbroen med de 30 store skulpturer, det gamle rådhus med det astronomiske ur, rådhuspladsen, det jødiske kvarter og krudttårnet.
Den anden dag skal vi på en bustur opleve slottet Karlstejn og Sankt Veits katedralen med de 124 m høje tårne samt guldsmedegaden, og vi skal også besøge en krystalfabrik.
En af aftenerne er der sejltur på Moldau-floden, og mens vi nyder synet af Prag fra søsiden, serveres der aftensmad.
En anden aften indtager vi maden på et af de mange etablissementer i byen, hvor der også er god underholdning.

 

Deltagerpris: 2.175 kr. for alle, ekskl. drikkevarer.
Efter tilmeldingsfristens udløb udsendes der til turens deltagere 3 giroindbetalingskort á 725 kr. pr. person til seneste betaling hhv. den 2. marts, den 1. april og den 1. maj 1998.

 

Tilmelding bedes foretaget senest den 5. januar.

 

Referat:
Vi boede på et hotelskib i Moldau floden tæt ved centrum, se brochuren.
Der er ikke udarbejdet et referat fra denne tur.