19990920Bustur til Tyskland, Rhinen

 

Mandag den 20. til fredag den 24. september 1999

 

Klubbens bus til Tyskland udgår mandag den 20. september 1999 fra Sjælør station og vender tilbage hertil igen fredag den 24. september 1999.
Om mandagen er bussens afgangstid fra Sjælør station kl. 6.30.
Turen til Tyskland, som går til Assmannshausen ved Rhinen, vil både ud og hjem vil passere Rødby, Puttgarten, Hamburg, Hannover, Kassel og Frankfurt og vil komme til at foregå i en moderne langtursbus med toilet, vippestole, fodstøtter (hvor der er stole foran) og friskluftsanlæg. Endvidere er der kaffemaskine og køleskab i bussen, så det er muligt at få forfriskninger undervejs.


Indkvartering på hotellet forventes at kunne finde sted omkring kl. 19.30.
Turen er med indkvartering i dobbeltværelser med bad og toilet på Hotel Zwei Mohren i Assmannshausen.
I turens pris er i øvrigt inkluderet halvpension fra første aften til sidste morgen samt diverse udflugter. Eventuelle entréer er dog egenbetaling, og deltagelse i særlige aftenarrangementer sker ligeledes mod ekstrabetaling.
Der vil være rejseleder med på hele turen.


Der vil være både udflugter og byture med mulighed for indkøb m.v. F.eks. arrangeres der en af dagene en formiddagstur med mulighed for sejltur på Rhinen, og efter eventuel fælles frokost på Zwei Mohren kan eftermiddagen bruges til at lære Assmannshausen nærmere at kende, eventuelt under en spadseretur med rejselederen.


En anden dag arrangeres der en heldagsudflugt omkring Rhinen og Mosel. Der køres via Rüdesheim-Bingen over Hunsrück til Moselfloden og gøres ophold for frokostpause i en af byerne ved Mosel. Herfra Køres videre til Koblenz, hvor Mosel og Rhinen mødes. I Koblenz holdes der en lang pause, så interesserede kan nå en lille bytur, inden turen går videre langs Rhinen hjem til Assmannshausen.


En tredie udflugt har som mål bl.a. Hessens hovedstad, Wiesbaden, der er en meget attraktiv kongres- og kurby, hvor man kan opleve en af de varme kilder i byen, kurhuset og gågadeområdet. I Wiesbaden passeres også slottet Biebrick inden turen gennem champagnebyen Eltville til Rüdesheim, hvor der bliver tid til et besøg i Drosselgasse eller en tur med kabinelift til monumentet Moder Germania, der knejser højt over byen.

 

Deltagerpris: 2.100 kr. for alle, ekskl. drikkevarer.
Efter tilmeldingsfristens udløb udsendes der til turens deltagere 3 giroindbetalingskort á 700 kr. pr. person til seneste betaling hhv. den 1. juni, den 1. juli og den 2. august 1999.

 

Tilmelding bedes foretaget senest den 15. maj.Referat fra beretningen:

Der var ingen detallieret omtale af arrangementet. Regnskabet svarer til 48 deltagere.