20020610Bustur til Jesperhus Blomsterpark og Skagen.


Klubbens bus afgår fra Reventlowsgade kl. 8.00 og fra Roskilde kl. 8.30, mandag den 10. juni 2002,og vender tilbage igen den 13. juni i Roskilde kl. 18.30 og Reventlowsgade kl. 19.00.


Fra Sjælland kører vi via Storebæltsbroen over Fyn og videre til Århus, hvor der holdes ca. 3 timers pause. Her er det frit, hvad man har lyst til.
Frokostophold i Botanisk Have, besøg i "Den Gamle By" eller strøgtur i centrum med mulighed for shopping i gågaden.
Herefter fortsætter vi til "Tylstrup Kro", hvor vi skal bo.


Der bliver arrangeret tur til Jesperhus Blomsterpark, som er Nordens største blomsterpark med alle blomsterarter, vandfald, springvand, sommerfuglepark og akvarier. Turen er en heldagstur.
Vi har også en heldagsudflugt til Skagen med mulighed for besøg på Skagens Museum med alle de berømte malerier af P.S.Krøyer og Ancher m. flere. Har man lyst, kan man slentre en tur langs de røde pakhuse på havnen, eller besøge en fiskerestaurant og se Michael og Anna Anchers hus, mulighederne er mange. Til sidst tager vi en tur til Grenen, hvor vi tager en tur med traktorbussen "Sandormen", som vil bringe os ud til den yderste spids, hvor Skagerrak og Kattegat mødes.


På hjemvejen holdes en lille pause i Viborg for at se Domkirken. Frokostpause ved Silkeborg søerne. Fra Silkeborg fortsættes til Lillebæltsbroen over Fyn og tilbage til Sjælland.


Deltagerpris 2.160,00 kr. for alle inkl. afbestillingsforsikring. Tillæg for rejseforsikring med bagagedækning er 120,00 kr. Tillæg for eneværelse er 300,00 kr. ekstra.

Rejsens pris omfatter:
3 x overnatninger på Tylstrup Kro
3 x morgenmad
3 x aftensmad
udflugter minus entre i "Den Gamle By"
rejseleder på hele turen
moderne luksusbus
brogebyr over Storebæltsbroen

Efter tilmeldingsfristens udløb udsendes der til turens deltagere 3 giroindbetalingskort til betaling mandag d. 4. marts, mandag d. 8. april, mandag d. 6. maj.
Pris pr. person pr. gang er 720,00 kr.
Tilmelding bedes foretaget senest mandag d. 18. februar 2002.


Referat:
Der er ikke udarbejdet et referat fra denne tur.
Vi henviser til billederne i fotoalbummet.