20030609Tur til Polen, 7 dage


Mandag d. 9. juni til søndag d. 15. juni 2003

Vi mødes på færgeterminalen Nordre Tolbod 12 A, 1259 København kl. 20.00, hvor vi skal sejle med M/F Pomeraria. Vi ankommer til Swinoujscie kl. 8.00 om morgenen.
Ved færgeterminalen holder der en bus, som kører os til Szezecin, hvor vi skal mødes med en engelsktalende guide på Hotel Neptun. Guiden vil tage os med på en bytur, markedsbesøg og shopping. Kl. ca. 13.30 er der for egen regning frokost i restaurant "13 Muz".
Efter frokost fortsætter vi til vores første ophold i Polen. Det første hotel, vi skal bo på, er ikke mindre end et slot "Palac Maciejeivo".

Tirsdag
1. hotel.
Der har vi 2 overnatninger. Paladset er 100 år gammelt og er en slags sommer residens for familien von Flemming. Det ligger meget smukt i en malerisk park i nærheden af Szezecin. Der er 48 værelser med bad, telefon og tv. I tårnet er der 2 særlige værelser. Det ene er med stilmøbler og panorama udsigt. Det andet er til brudepar og der står en rund dobbeltseng på værelset.
Der er restaurant, cocktailbar, banketsal og café. Om sommeren er der mulighed for servering på terrassen. Der er fitness, sauna og indendørs pool. Der er mulighed for tennis, fiske, windsurfe og ridning (hvis i kan nå det).

Onsdag
Efter morgenmaden er der tur til Storegård, som er en gammel middelalderby. Resten af dagen er til egen disposition.

Torsdag
2. hotel.
Slappe af indtil vi skal køre videre kl. 15.30, (der er jo nok af muligheder på hotellet), hvor vi forlader hotellet for at køre til næste opholdssted: I Kolobrzeg, hvor vi skal opholde os de næste 2 nætter på "Hotel New Skanpool".
Der er 160 dejlige værelser og 4 suiter alle med bad, toilet og tv sat. En yderst komfortabel restaurant "Skanddynawia", café og bar "Jensen". Der er frisørsalon (hun er både dygtig og billig). Der er mulighed for fysioterapi og kosmetiske behandlinger. (Det er smart at bestille forud, så man ved hvor mange folk, der skal på). Man kan spille billard og bordtennis.

Forskellige hoteller, men dejlige hver for sig.

Fredag
Efter morgenmaden forlader vi hotellet kl. 10.00 for at tage på byrundtur. Turen varer ca. 3-4 timer. Om eftermiddagen kan man evt. få foretaget skønhedspleje.

Lørdag
Kl. 12 tjekker vi ud og begiver os på vej hjemad. Man vil gøre ophold i Wholin Nationalpark mm. Programmet vil vare ca. 3-4 timer.

Middag på egen hånd. (Alternativt evt. på skibet).


Pris 2400,- kr., som betales med 3 x 800,- kr., hhv. d. 1/3 - 1/4 - 1/5.
Prisen inkl. afbestilling og ture.
1. Færge København-Swinoujscie t/r.
2. Plads i 2-sengs indv. kahytter med brus og toilet, t/r.
3. Bustransport: Swinoujscie-Palac M, Palac M-Kolobrzeg, Kolobrzeg-Swinoujscie
4. 2 overnatninger på Palac Maciejewo i to-sengs værelse med brusebad og toilet
5. 2 overnatninger i Kolobrzeg på "Hotel New Skalpool" med brusebad og toilet
6. 4 x morgenmad på hotel
7. 4 x middag på hotel
8. Rejsegarantiafgift.

Tillæg:
a. Til enekahyt t/r, kr. 300,-
b. Til 2-sengs udv. kahyt- kr. 50,- t/r. Til ene- udv. t/r, kr. 100,-
c. Til eneværelse, 4 nætter, kr. 450,-Referat:

Der er ingen notater om antallet af deltagere og da prisen ændrede sig undervejs, kan det ikke umiddelbart beregnes, men anslås at have været ca. 45-48.
Der er ikke udarbejdet egentligt referat fra denne tur, men et par deltagere har suppleret programmets oplysninger.
Torsdag den 12. Mange går på byens marked.
Fredag den 13. Eftermiddagen tilbringes ved stranden.
Lørdag den 14. Der tilbringes noget tid på et marked samt i Naturparken Wolin