20090607Låsby Kro og Silkeborg søerne.


Søndag den 7. juni 2009 kl. 08.30. hjemkomst tirsdag den 9. juni 2009 kl. ca. 19.00


Så skal vi atter en tur til Jylland, nærmere betegnet Låsby. Vi starter turen som sædvanlig fra Sjælør Station.
Vi bor på Låsby Kro, hvor der er 25 dobbeltværelser.

Med i prisen er der:
2 overnatninger
2 x morgenmad og 2 x aftensmad
Sejltur med Hjejlen på Silkeborgsøerne med medbragt madpakke
Frokost på udvejen på Kryb i Ly Kro, Jyllands smukkeste Storkro og på hjemturen gør vi holdt og spiser frokost på Hvidsten Kro.


 

Referat:
Vi var 51 deltagere på en tur til Låsby Kro. På vejen over gjorde vi ophold i "Kryb i Ly Kro" ved Fredericia, hvor vi spiste frokost.
Derfra gik turen til Låsby Kro, hvor vi havde to overnatninger.
Da vi ankom til kroen undrede vi os lidt over alle de mange blomster alle vegne, var det bare fordi vi kom?
Det var det beklageligvis ikke. Kromutter var lige blevet enke, og begravelsen var sket få dage før.
Der var udflugt til Aqua akvarium i Silkeborg, her spiste vi kromutters medbragte madpakker, og chaufføren Lasse havde sørget for drikkevarer.
Bagefter spadserede vi til den nærmeste landingsplads og ventede på, at Hjejlen skulle komme og hente os til en sejltur på Silkeborg søerne.
Det blev ikke den gamle hjuldamper, men en mere moderne motor turbåd, der hentede os. Skipper var en god guide og fortalte om alt, hvad vi passerede på turen, bl.a. fik vi udpeget "Dyne-Larsens" luksusvilla. Sejlturen sluttede ved Himmelbjerget. Her ventede bussen og kørte os hjem til kroen.
På hjemvejen skulle vi spise frokost på Hvidsten Kro, og det var meningen at vi skulle have deres berømte æggekage. Men et eller andet var gået galt, de ventede os slet ikke på kroen!
Kroen kiggede i deres bestillinger, og fortalte, de havde fået en aflysning! Vi var lidt uforstående, de havde nok noteret den aflysning på et forkert selskab.
De kunne ikke klare æggekagen til os, men frokost kunne de godt sørge før i løbet af 1/2 time. Så fik vi tid til at gå rundt både på selve den historiske kro og i omegnen.
Vi fik en dejlig frokost og kroen gav en snaps til silden.
Det var en begivenhedsrig tur, med både sørgmodige og muntre overraskelser.