20100531Tur til Ebeltoft


Mandag den 31. maj til torsdag den 3. juni 2010


Afgang fra Sjælør Station kl. 08.00 og hjemkomst kl. ca. 19.00
Vi bor på Park Hotel, hvor der er 22 dobbeltværelser og 6 enkeltværelser.


Med i prisen er:
3 x Overnatning
3 x Morgenmad
3 x Aftensmad

På vej til Ebeltoft vil der være frokost på Kryb-i-ly kro.

Udflugter 2. og 3. dagen med frokost, til Gl. Estrup Herregårdsmuseum og landbrugsmuseum og besøg på Fregatten Jylland.Referat:

Der var 50 deltagere på turen.

1. dag. På vejen holdt vi frokost (Kroen Kryb-i-Ly). Derefter gik det nordpå og buschaufføren tog en lille afstikker omkring Ejer Bavnehøj, så vi fik en strække ben pause og kunne bese monumentet og nye udsigten over det jyske højland. Da vi ankom til hotellet, var der et kæmpe opbud af politimotorcykler. Du godeste, hvad mon der er galt! Der var heldigvis ikke noget galt, politibetjentene skulle overnatte og skulle til køretræning på Jyllandsringen.
2. dag. Vi kørte fra hotellet til Gl. Estrup, det er et Herregårdsmuseum og landbrug. Der fik vi rundvisning samt frokost og eftermiddagskaffe. Efter en dejlig dag med sol og gode oplevelser kørte vi mod hotellet kl. 16. Chaufføren tog os atter på sightseeing, vi gjorde holdt ved Thorsager Rundkirke, som er den eneste rundkirke i Jylland.
3. dag. Vi fik en tur rundt i Mols Bjerge til Knebel, hvor vi besøgte kirken med det berømte moderne alter af Bjørn Nørgaard og vi kom helt ud til Sletterhage Fyr. Resten af dagen i Ebeltoft på egen hånd.
4. dag. Besøg på Fregatten Jylland samt frokost kl. 12.00 for derefter at tage hjemad igen.