20130508ZenGarden og Outlet i Ringsted


Onsdag d. 08-05-2013 kl. 09.00 fra Sjælør Station.

Hjemkomst forventet ca. kl. 18.


Turen går til ZenGarden ved Stenlille, her skal vi nyde det store have- og bjerglandskab med de smukke rododendron i fuldt flor og det unikke Koi-karpe anlæg. Frokosten, som er en 2-retters menu m. kaffe, indtages også i ZenGarden. Kl. 15 kører vi til Ringsted, hvor bussen gør holdt ved det store indkøbscenter med bl.a. en stor Outlet-butik. Her vil i få en god times tid til at gå på jagt efter favorable tilbud, inden vi atter kører hjemad.
Max antal: 79Referat:
Den 8 maj tog 68 personer til Zengarden med dobbeldækker bus fra Sjælør station.
På grund af det sene forår var der desværre ikke mange blomster at se på. Det var en meget flot anlagt have i japansk stil med mange granitsten, der var bygget til bjerglandskab og damme med koi karper i.
Efter rundturen i haven var der spisning, hvor vi fik vandbakkelse med hønsesalat og kalvesteg med springløg omviklet med bacon, champignon, kartofler og flødesovs.
Til kaffen kom ejeren og grundlæggeren af haven Jørgen og fortalte hvordan han havde fået ideen til haven. Han havde nu arbejdet i 20 år på den 5000 m2 store have, og han var begyndt på en udvidelse på den anden side af vejen.

Efter kaffen kørte vi til Ringsted Outlet på shopping tur, hvor vi fik 1 time til at handle.
Derefter gik turen hjem til Sjælør station igen.