20140304Storm P samt Revymuseet


Tirsdag d. 04-03-2014 kl. 10.30


Vi mødes ved Storm P Museet på Frederiksberg Runddel, her bliver vi delt i to hold. Vores rundvisning starter kl. 11.00 og foregår skiftevis med et hold på Storm P museet og et på Revymuseet. Efter rundvisning går vi i samlet flok til et hyggeligt sted, hvor der serveres en 2-retters menu.

 


Referat:
60 medlemmer deltog i vores arrangement. Vi mødtes udenfor Storm P museet kl. 10.30.
Johannes Møllehave kommer forbi og falder i snak med os. Han spørger, om vi vil med på Frederiksberg Kirkegård og se Storm P grav, ca.30 tog med på kirkegården, (de, der var med på turen i 2011 til Frederiksberg Kirke, så gravstedet dengang).
Kl. 11 blev vi delt i 2 hold, et til Revymuseet og et til Storm P. efter 1 times guidet tur skiftede holdene.

På Storm P. Museet havde vi en guide med, som fortalte om Storm P's virke, mens vi beså samlingerne med tegninger og malerier.
Museet tilbyder, at man kan downloade en gratis app til sin personlige iPad. Med den nye app kan man nu tage din egen iPad med på museet og gå på opdagelse og dykke ned i en guldgrube af billed- og tekst materiale om Storm P. liv og kunstneriske virke.

På revymuset var det direktør Michael Eigtved der var guide. Han fortalte, at det var Ida og Bent From, som opbyggede en betydelig samling af materiale om dansk revy. Det er denne samling, der udgør grundstammen i Dansk Revyhistorisk Arkiv og hvorfra størstedelen af de udstillede genstande i museet er hentet.
Museets omfattende arkiv rummer en række effekter og kostumer samt en righoldig samling af billeder, scrapbøger, noder, originale manuskripter og tekster samt plakater og programmer fra revyens oprindelse i 1849 til i dag.

Bagefter gik vi alle til Hansens Gamle Familiehave, hvor vi nyder deres dejlige mad og høflige betjening.
Igen en rigtig god oplevelse.