20140508Dyrehaven og Bakken


Torsdag d. 08-05-2014 Kl. 09.30


Mødestedet er Klampenborg Station ved Kaperkuskene.

Vi starter kl. 10.00 med hestevogns kørsel gennem den nyudsprungne skov til Bakken. Her går vi rundt med guide og får fortalt om Bakkens historie og anekdoter. Frokosten er en 2-retters menu, herefter kan i gå lidt rundt og vi afslutter vores arrangement ca. kl. 15 med kaffe og kage.

 


Referat:
Vi mødtes kl. 9.30 ved Kaperkuskenes holdeplads, hvorfra vi kl. 10.00 startede rundturen i den nyudsprungne Dyrehave i 9 store turisthestevogne. Vi var omkring 90.
Turen endte næsten foran Cirkusrevyteltet, hvorfra vi startede den historiske rundtur på Bakken med levende historier og jokes fra gamle dage, bl.a. omkring Kirsten Piils kilde, Bakkesangerinderne/Bakkens Hvile og Tribini. Vi var delt op i 2 hold anført af J. Sigurdsson og hans far. Vi var heldige med vejret, som trods dårlig varsling var fint hele formiddagen, men om eftermiddagen med lidt byger.
Herefter spiste vi på Bakkens Perle; først varmrøget laks og så vor senere kårede danske nationalret Stegt flæsk med persillesovs, som vor mor lavede den. Isvand til maden og én genstand (vin el. lign.).
Der var så mulighed for rundtur på egen hånd, indtil kaffen blev serveret kl. 15 med gammeldags æblekage med flødeskum.
Arrangementet sluttede her efter nogen tid.