20140828Nykøbing F Revy m.m.


Torsdag-fredag d. 28.-29. august 2014.


Afgang fra Sjælør Station torsdag den 28. aug. kl. 13.00.


Vi kører til Hotel Falster, hvor eftermiddagskaffen står klar til os. Vi har overnatning på hotellet samt middag og morgenmad. Der er bustransport mellem hotellet og revyteatret.
Fredag formiddag kører vi til Middelaldercenteret, hvor vi har guidet omvisning. Frokost med efterfølgende kaffe indtager vi på Præstekilde Hotel på Møn,
her bliver der også tid til en spadseretur.
Forventet hjemkomst ca. 17.30Referat:

Der var 43 deltagere. Vi startede fra Sjælør  kl.13 og kørte mod Falster, vi skulle bo på Hotel Falster, men havde lige fået at vide, at hotellet var brændt (hjælp hvad nu!). Vi fik så at vide, at vi kunne bo på hotellet og få kaffen der, men ikke spise som det var planen. Det var køkkenet, der var brændt. Der var stillet nogle pavilloner op på gårdspladsen, hvor vi fik kaffen (og morgenmaden).
Vores huspoet havde straks forfattet "en brandsang", den blev delt rundt, og så fornøjede vi os med at synge den.
Aftenens menu fik vi i stedet på Revyteatret, hvilket var rigtig godt, da vi jo skulle se revyen. Vi fik en rigtig flot menu.
Revyen var bare rigtig god (blev kåret til årets revy). Efter revyen kørte vi tilbage til hotellet.
Fredag morgen efter morgenkaffen kørte vi til Middelaldercentret, hvor vi havde nogle timer. Det var virkelig en oplevelse, vi havde en super god guide, der var hele turen værd.
Hun levede sig helt ind i tiden, og kendte f.eks. ikke noget til nymodens ting som mobiltelefoner.
Efter denne oplevelse kørte vi til Præstekilde Hotel i Stege og spiste frokost. Vi havde haft rigtig godt vejr lige til vi kom til Stege, så regnede det.
Planen var, at vi skulle nyde omgivelserne ved hotellet, men vi fik fremskyndet kaffen, hvorefter vi satte kursen hjemad, og det regnede på hele hjemturen.
Men turen var bare rigtig god.


Information om turen omdelt i bussen.

Lige lidt information, om turen vi nu er startet på, vi skulle gerne nå Hotel Falster, ca. kl. 14-30, der får vi eftermiddagskaffe og kage når vi ankommer.

Som I jo nok ved har der været brand på Hotellet, vi kan sove på Hotellet, men vores Revymiddag, skal vi spise på Restaurant Svanedammen, og der tager vi hen kl. 17-15 efter spisningen er det tid til revyen.

Efter revyen, kører vi tilbage til Hotel Falster.

Næste morgen får vi morgenmad, (spis et godt måltid) det varer længe, før I får noget igen, kl. ca. 9-30 kører vi til Middelaldercentret, hvor der står 2 guider, I har en time med Guide, og en time på egen hånd.

Kl. 12 præcis kører vi, vi har en times kørsel til Præstekilde kro, hvor vi skal spise frokost ca. kl. 13-30, når vi har spist kan i slå mave, en lille time hvorefter vi får kaffe, efter kaffen går det hjemad, og så er mit store ønske at I har haft en rigtig god tur.

Håber så meget vejret er med os.

Bussen er med os på hele turen.

Forventet hjemkomst ca. 17-30 18-00.

                                   Revyhilsen

                                                    Birgit