20170823Cisternerne


Onsdag d. 23. august 2017 kl. 10.45.


Vi mødes i Søndermarken på græsplænen ved Cisternerne (overfor Frederiksberg slot).

Busserne 6A, 8A og 26 har stop ved krydset Roskildevej/Pile Allé/Valby Langgade, og bus nr. 4A samt 171E i krydset Sønder Fasanvej/Roskildevej.


Nede i cisternerne bliver vi guidet rundt i udstillingen af den japanske arkitekt Hiroshi Sambuichi's værker. Han arbejder med jordens detaljer og naturvidenskabelige fænomener.
Bagefter går vi til Hansens Gamle Familiehave i Pile Alle (ca.10 min. gang). Kl.13 vil der blive serveret en platte, inkl. en genstand.

Herefter eftermiddagskaffe med kringle.

NB. De personer, der ikke ønsker at deltage i udstillingen, kan tage direkte til Hansens have, hvor de kan få serveret en forfriskning inden frokosten, mellem 12.15 og 12.45, afkryds venligst nederst.

Arrangementet forventes sluttet ca. kl. 16.30.

Anfør ved tilmelding, hvis du først kommer til spisningen: "Spisning uden udstilling"


Sidste tilmelding: 10-07-2017

Pris for medlemmer: 225 kr.

Pris for gæster: (max 1) 350 kr.Referat:
55 medlemmer havde meldt sig tll turen, hvoraf 12 medlemmer kun deltog i spisningen.
Vi mødtes i Søndermarken på græsplænen udenfor Cisternerne. Kl. 11.00 kom vores guide, som fortalte om den japanske arkitekt Hiroshi Sambuichi og udstillingen "The Water". Derefter går turen på en vandring af underjordisk hav af lys og mørke, dagslyset vil trænge ind, og planter vil gro i det særlige CO2- mættede klima.
Det var ikke alle, der fandt udstillingen lige interessant.
Oppe i lyset igen sættes kursen mod Hansens Gamle Familie Have, hvor vi mødes med de medlemmer, der ikke var med i Cisternerne.
Nu skal vi nyde en dejlig platte og en kold genstand. Efter spisningen får vi eftermiddags kaffe med kringle.
Som altid er betjening og maden helt i top.