20200121


 

Sang og musik med Byggerbanden

 

Tirsdag den 21. januar 2020  Kl. 12.30

 

På Rødovregaard i Loen, Kirkesvinget 1, 2610 Rødovre.


Bemærk nye busruter:

Buslinie 848 (Servicebussen) har stop ved Kirkesvinget (Rødovre Kirke).

Buslinie 9 A har stop ved hhv. Rødovre Kirke og Birkmosevej og Buslinie 132 har stop ved hhv. Præstebakken og Birkmosevej

Buslinie 13 kører kun til Rødovre Centret.


Vi starter med frokost kl. 12.30. Der er næsten ”fri bar”.

Vi opsætter fadølsanlæg, så der er øl, så længe det rækker, vin fås i begrænset omfang, derudover er der vand.

Kl. 14 spiller musikken op, efter ca. en time holder de pause, hvor vi får eftermiddagskaffen. Derefter underholder ”banden” igen ca. en time.

Vi slutter ca. kl. 17.

 


Referat:


Der var tilmeldt 68 til arrangementet.

Det var lidt forvirrende at få styr på, 4 meldte afbud på dagen, 9 mødte aldrig op og 3 kom uden at være tilmeldt. Vi endte med at være 58 deltagere.

Måske var det den store omlægning af busserne, der var årsag til mandefaldet, bl.a. kom bus 13 ikke længere forbi, så en del var også forsinkede.

 

Byggerbanden kom i god tid ligesom mange af medlemmer. Der var et leben, musikerne slæbte grej ind og stillede op, alt imens medlemmerne havde travlt med at ønske hinanden godt nytår og finde pladser. Peter og Bjarne ”Hr. Christoff” havde travlt med at rigge baren til, så de kunne servicere med drikkevarerne.

 

Kl. 12.30 faldt der lidt ro over feltet, smørrebrødet blev båret ind og stillet på bordene og Inger og Ulla ”Fru.Christoff”, bød velkommen, skålede og ønskede alle medlemmerne et godt nytår.

 

Derefter gik snakken lystigt indtil musikerne begyndte at stemme grejet, så fik vi ryddet bordene og kl. 14 slog Byggerbanden strengene an.

Vi fik et bredt spekter af folkemusik og populær musik, vi rundede bl.a. The Dubliners, McCalmans, De Gyldne Løver, Kim Larsen. Lars Lilholt, Björn Afselius o.m.a. samt lidt af deres eget. Vi sang godt med.

Undervejs blev der holdt ca. ½ times kaffepause.

Musikken sluttede af kl.17.

 

Det var en god og hyggelig start på året, og stemmerne blev rørt i mere end en forstand.