2023_arrangementer

2023 arrangementer


Her er listen over vores arrangementer afholdt i 2023.

Ved at klikke på arrangementsnavnet i listen kommer du direkte til det sted på siden, hvor det pågældende arrangement er beskrevet.


 

 

Hyggedag med bankospil

 

Onsdag den 18. januar 2023 Kl. 13.00

 

Hyggedagen afholdes igen i Teatersalen, Frihedens Idrætscenter, Hvidovrevej 446, 2650 Hvidovre.

 

Transport til Friheden Station: S-tog Linie A samt buslinjerne 4A, 200S og 132,133 og 137 til krydset Avedøre Havnevej / Gammel Køge Landevej.

Der er ca. 10 minutters gang fra begge steder til Idrætscenteret.

 

Vi starter med at spise kl.13.00 inkl. drikkevarer.

Derefter spiller vi Banko.

 

Efter 4. spil får vi eftermiddagskaffe, hvorefter vi spiller de sidste 4 spil.

Vi slutter ca. kl. 17.Referat:


Der var 55 tilmeldt og 51 deltog. Der var sat vin og vand på bordene.

Vi startede med at spise mørbradgryde med mos derefter fik vi islagkage. Der kom en døvetolk til hjælp for Lisbeth S Johansen med bankospillet. Efter spisningen spillede vi de første 4 spil banko, så var der kaffe og småkager, og dernæst de 4 sidste spil banko.

Vi har sat gevinsterne op til en række 150,00 kr. og to rækker 300,00 kr. og fuld plade 500,00 kr. med sidegevinster. Der blev ikke trukket lod ved dobbelt banko, der var gevinster til alle vinderne. Der var kun to dobbelt gevinster i år på 1. række i anden afdeling.

Det var et rigtigt godt arrangement, der sluttede kl.17.00.

 Teateraften på Liva

 

Fredag den 3. marts 2023  Kl. 18.00

 

Vi mødes ved/på båden Café Liva 2 kl. 17.45. (Man kan først gå ombord efter kl. 17.45).

Den ligger ved Nyhavnsbroen, adressen er: Nyhavn 26, Kajplads 156, 1051 København K.

Metrolinierne M1, M2, M3 og M4 kommer til Kgs. Nytorv, buslinie 26 har stop ved Nyhavnsbroen.

 

Vi starter med cabaretmenu kl. 18. og kl. 20 begynder forestillingen (Edith Piaf Decoupage).

 

Forestillingen hedder ”Jeg fortryder intet – vel?”

Med udgangspunkt i Edith Piaf’s righoldige sangrepertoire fortælles en historie om et helt almindeligt kvindeliv anno 2023 baseret på generationen født i 70’erne og opvokset i hhv. 80’ernes armod og 90’ernes individualisme. Forestillingen fremføres af skuespillerinden og sangeren Rikke Buch Bendtsen.

 

Der er inkluderet to genstande (øl, vand, vin), en til spisningen og en under forestillingen/pausen. I pausen er der dessert.


Forestillingen slutter ca. kl. 21.45. Man er velkommen til at blive og hygge (for egen regning) efter forestillingen, (det er jo fredag aften).


Forestillingen er flyttet, grundet ny forpagter på teatret.Vi har følgende nye spilledatoer at vælge imellem:

man. 13/3. eller fre. 17/3.


Skriv til: Tilmelding og meddel, hvilke dage du kan i stedet.


Vil du gerne med nu, så er tilmeldingsfristen (og betaling) forlænget til 15. feb. 2023.

Brug formularen herunder til det formål.

Referat:


Der var 32 tilmeldte til arrangementet.

Det blev et arrangement med forhindringer og udfordringer.

Vi havde oprindelig billetter til fredag den 3. marts, men i begyndelsen af februar meddelte teatret, at de havde fået ny forpagter, så de ikke kunne gennemføre forestillingen som planlagt, den var derfor udskudt 14 dage.

Så måtte vi have fat i alle de tilmeldte, og vi kunne jo ikke bare gå ud fra, at de kunne på den nye dato. Vi fik en aftale i stand med teatret om at reservere nogle alternative datoer, som vi meldte ud til deltagerne. Resultatet blev, at der var fire, der måtte melde helt fra, de fik deres betaling retur. De øvrige 28 blev fordelt på de to datoer, hvor der var størst tilslutning.

Vi var 13, der var til forestilling mandag den 13. marts, og 15 der så forestillingen fredag den 17. marts.

Nogle få dage før det første hold skulle i teatret, kom næste overraskelse! Den nye forpagter havde endnu ikke fået spiritusbevilling, så der kunne kun serveres alkoholfrie drikkevarer, ØV.

Formand og kasserer drøftede lidt nogle alternative ideer, vi kunne evt. tilbyde en ”gå hjem drink” på en af barerne på den anden side af Nyhavn, vi lod det være op til de enkelte deltagere at beslutte på aftenen.

 

Cabaretmenuen var den samme begge dage:

Forret: Jordskok suppe med jordskok chips & purløg, hertil surdejs brød & pisket smør Hovedret: Braiseret oksespidsbryst med kartoffel, gulerod, selleri & peberrodssauce. Desserten: Chokolade mousse med karamelknas.

 

”Mandagsholdet” valgte at blive på Liva og få ”fri bar” med kaffe og alkoholfrie øl og vand.

Da formanden skulle afregne, viste det sig, at deres kortautomat endnu ikke var i drift, så regningen måtte ligge til om fredagen.

 

”Fredagsholdet” fik nye prøvelser! Der var stadig ingen alkoholbevilling, men her ville langt de fleste gerne nøjes med vand til maden og så få en ”godnat drink” på Nyhavnskroen efter forestillingen. Til gengæld havde de fået gang i kortautomaten, men nu havde kassereren altså kontanter med! Kort før forestillingen skal begynde, sker der et eller andet med vandforsyningen til båden, så der er absolut intet vand, Liva får hurtigt stablet en aftale i stand med værtshuset overfor, så man må benytte deres toiletter. Den manglende vandforsyning betyder uheldigvis også, at vi ikke kan få kaffe.

Vi havde virkelig fortjent den godnat-drink, men halvdelen tog alligevel hjem efter forestillingen, så det blev et lille sluttet selskab på Nyhavnskroen.

 

Forestillingen var utrolig godt sammensat og Rikke Buch Bendtsen var både en fremragende sanger og skuespiller, forestillingen har også fået godt med stjerner.

Vi starter i hendes frisørsalon, hvor hun er i gang med at arrangere sit 30 års jubilæum. Gennem transistorradioens nyheder, samtaler med sin mor og sine kunder oplever vi hendes liv og dagligdagens kamp for tilværelsen i de 30 år, godt suppleret af Edith Piafs relevante sange, som blev sunget på dansk.

 

Det var en forrygende forestilling, maden var rigtig god, og på trods af alle forhindringerne havde begge hold en dejlig aften.

 Tur til Holmegårds Glasværk

 

Tirsdag den 28. marts 2023  kl. 09.00

 

Afgang fra Hovedbanegården, Banegårdspladsen, 1570 København V kl. 09.00. Mødetid kl. 08.45.

Opsamling på Karlslunde Station, Stationsager, 2690 Karlslunde. Afgang kl.09.30. Mødetid kl. 09.15.

 

Vi kører til Holmegårds Glasværk, her fås en magisk oplevelse fyldt med glas, keramik og design.

Ankomst kl. ca. 11.00. Vi får en guidet rundtur på glasværket, som varer en time. Der bliver ca. ½ time på egen hånd, inden turen går videre til De Hvide Svaner, hvor der bliver serveret frokost kl. 13.00. Der er inkluderet en genstand (øl, vand, vin).

Efter frokosten er der tid til at strække benene. Kl. 15.00 til 16.00 vil der blive serveret kaffe og kage.
Herefter går turen hjemad, forventet hjemkomst kl. ca. 17.30.Referat:


33 tilmeldt 32 deltog. Vi startede med en forsinkelse fra Hovedbanen. Bussen var forsinket, da det havde sneet og der var lange bilkøer på motorvejen. Men efter endt opsamling på Karlslunde station, kørte vi mod Holmegård, hvor vi blev delt i 2 hold, med hver vores guide, som fortalte om de forskellige afd. vi gik igennem. Vi fik vist reolen, hvor der stod en ting af hvert produkt, der er lavet fra det startede og til nu ca. 40.000 forskellige, alt fra glas, skåle, vaser og meget andet. Derefter fik vi lidt tid til os selv, så der var mulighed for at handle.
Herefter gik turen til de Hvide Svaner hvor vi fik en dejlig frokost og bagefter kaffe og lagkage. Vores chauffør der kørte var så fantastisk, kørte rigtig behageligt. Så alt i alt havde vi en rigtig god dag.


Det viste sig, at det tidligere Kählers Museum var overgået til Holmegaard, så her genså vi meget af det flotte Kähler keramik, som vi så på vores tur til Næstved Museum i 2013.
Ordinær Generalforsamling

 

Mandag den 17. april 2023  kl. 14.00


Ordinær Generalforsamling finder sted i Teatersalen, Frihedens Idrætscenter, Hvidovrevej 446, 2650 Hvidovre.

 

Transport til Friheden Station: S-tog linje A samt buslinjerne 4 A, 200S og 132.

Endvidere kan buslinjer 133 og 137 benyttes til krydset Avedøre Havnevej / Gammel Køge Landevej.

 

Dagsorden er vedlagt samt forslag til vedtægtsændringer. Kom og støt op om foreningen.

HUSK fristen hvis du har forslag, der skal behandles på generalforsamlingen.

 

Efter generalforsamlingen er der tid til selskabeligt samvær, hvor klubben byder på kaffe og brød.

 


Referat:


Der var tilmeldt 37 i år, men kun 32 mødte op.

Generalforsamlingen var hurtigt overstået, selvom der var lidt ændringer til vedtægterne og et nyvalg, varede det kun 3 kvarter. Derefter gik snakken lystigt til det efterfølgende kaffebord.
H.C. Andersen Museum

 

Tirsdag den 9. maj 2023  kl. 08.00

 

Afgang fra Hovedbanegården, Banegårdspladsen, 1570 København kl. 08.00. Mødetid kl. 07.45.

Opsamling på Karlslunde Station, Stationsager, 2690 Karlslunde kl. 08.30. Mødetid senest kl. 08.15.

 

Efter opsamling kører vi til Odense, ankomst ca. kl. 10.45. Vi skal se det ny H.C. Andersen Museum.

Her får vi først 15 minutters intro i bussen. Derefter følges vi med vores omviser til museet, hvor vi får udleveret audioguide/head set.

Efter endt rundtur fortsætter vi til Restaurant Carlslund, hvor vi får serveret en frokost. Der er inkluderet en genstand (øl, vand, vin) samt kaffe og kage.

Der vil være tid til at strække benene mellem frokosten og kaffen.

Forventet hjemkomst mellem kl. 18.00 og 18.30


Referat:


34 tilmeldt – 33 deltog

Efter endt opsamling fortsatte turen mod Odense. Vi gjorde holdt i Nyborg, hvor vi fik kaffe og kage. Turen går videre mod H.C.A, hvor vi får en kort intro i bussen. Herefter gik vi mod museet, hvor vi fik udleveret et headset, så gik vi rundt på egen hånd og lyttede. Derefter gik turen videre til restaurant Carlslund, hvor vi fik en lækker frokost. Tid til at strække ben. Derefter kaffe og kage. Hvorpå turen gik hjemad.
Vi havde en dejlig dag.
Knuthenborg Safaripark

 

Tirsdag den 13. juni 2023  kl. 08.00

 

Afgang fra Hovedbanegården, Banegårdspladsen, 1570 København V kl. 08.00. Mødetid kl. 07.45.

Opsamling på Karlslunde Station, Stationsager, 2690 Karlslunde kl. 08.30. Mødetid senest kl. 08.15.

 

Efter endt opsamling fortsætter vi videre mod Knuthenborg Safaripark, med ankomst kl. ca. 10.

Her vil vi få en guidet tur rundt i parken på 45 minutter. Så har vi en time på egen hånd med bussen, med plads til at strække ben. Herefter en guidet tur i Tiger skoven på 40 min.

Turen går derefter til Bangs Have i Maribo. Her vil der blive serveret frokost, der er inkluderet en genstand (øl, vand, vin) samt kaffe med kage, fra kl. 13.00 til 15.30, der er mulighed for at strække ben indimellem.

Hjemkomst ca. kl.17.00Referat:


35 tilmeldt og 32 deltog.

Efter opsamling, kørte vi mod Knuthenborg Safaripark, hvor vi ankom kl. ca. 10.00.

Her fik vi en guide med i bussen til en rundtur i haven, samt en guidet tur i Tiger skoven. Vi havde en rigtig god fortæller, der fangede vores interesse. Så var det tid til at strække ben, samt en tur i shoppen.

Derefter gik turen videre til Bangs Have i Maribo. Her fik vi en dejlig frokost. En gåtur inden kaffe og kage, hvor vi var nogen, der fik set trold nr. 82 af Thomas Dambo. Turen gik derefter hjemad. Vi havde en dejlig dag.

 Tur til Fejø


Mandag den 4. september 2023 kl. 07.30


Afgang fra Hovedbanegården, Vesterbrogade 6, 1620  København V (ved SAS Hotellet). Mødetid kl. 07.15. Afgang 07.30.

Opsamling på Karlslunde Station, Stationsager, 2690 Karlslunde. Afgang kl. 08.00. Mødetid kl. 07.45.


Efter opsamling kører vi mod Kragenæs færgehavn, hvor vi tager færgen over til Fejø, med ankomst kl. 10.30. Der vil være kaffe på turen. Modtagelse på havnen af Christina som er vores guide hele dagen. Her starter vores rundtur på øen ved Møllen, derefter går turen ad Slettervej, Fejø Cideri og blå strand. Herfra kører vi til kroen, hvor vi får serveret frokost kl. ca. 12.15. Hygge i haven, lokale produkter og varer vises frem. Derefter vil der være kaffe og kage i krostuerne. Vi fortsætter vores rundvisning.


Kl. ca 17.50 går turen hjemad. Forventet hjemkomst kl. ca 20.00. Der vil være sandwich til hjemturen.Referat:


40 tilmeldt 39 deltog.

Efter opsamling går turen til Piber Hus, hvor vi fik kaffe og rundstykke. Turen går videre til Kragenæs, hvor der ventede en lille sejltur på 20 minutter.

Christina hopper på bussen og fortæller op ad øen om de forskellige dejlige steder og frugthaver, som øen består af.

Vi kører forbi den genopførte Fejø Mølle og butikken Cox Orange, som beskæftiger vores beboer på bostedet Solvang. Videre gik turen til Sletterne og Fejø Cider. Hjortemosevej bød på historier om Vejrø og udsigten til den bæredygtige Ø.

Frokosten bestod af Rejecocktail og helstegt Kalvefilet. Der var lokale producenter i haven og vi fik snakket og handlet, her fik vi kaffe og kage.

Vi kørte videre til vinsmagning på HideAway og en tur ud forbi kirken med den fantastiske udsigt.

På vej til færgen fik vi ligeledes mulighed for at handle hos Fejø Frugt og dem som ville, fik æbler og pærer med hjem. Laust som ejer Fejø frugt er Europas største på blommer og til tider Danmarks største på æbler, ikke på hektar men på mængde.

Til hjemturen fik vi en stor sandwich, som var rigtig god.
Tøjparty


Mandag den 18. september 2023 kl. 11.00


I Kostalden på Rødovregård, Kirkesvinget 1, 2610 Rødovre.
Dørene åbner først kl. 10.45.


Tøj Lotte kommer på besøg med den nye efterårskollektion. Ligesom sidst er der både dame og herretøj i kollektionen. Vi præsenterer noget af tøjet ved en lille mannequinopvisning.

Efter opvisningen kan man se hele udvalget, og der vil være rig mulighed for at købe sig en ny garderobe. Der vil blive serveret frokost med 1 genstand

(øl, vand eller vin) øvrige drikkevarer er for egen regning, samt eftermiddagskaffe.


Arrangementet forventes afsluttet ca. kl. 15.30.Referat:


Vi var 26 tilmeldte hvoraf 25 deltog. Vi havde en rigtig hyggelig dag med prøvning og køb af tøj.

Undervejs fik vi frokost og efterfølgende kaffe.


 


Musikarrangement


Tirsdag den 10. oktober 2023 kl. 13.00


Vi mødes på Rødovregård i Loen, Kirkesvinget 1, 2610 Rødovre.


Kom og syng med John og H.C.


Vi starter med frokost kl. 13.15 som består af smørrebrød og 2 genstande (øl, vand eller vin) øvrige drikkevarer er for egen regning.

Kl. 14.00 begynder underholdningen med John og H.C. (vi får udleveret sanghæfte), ca. kl. 15.00 vil der blive serveret kaffe og derefter fortsætter musikken.

Arrangementet slutter kl. 16.45.Referat:


Vi var 50 pers. til sang.  Winnie havde købt dejligt smørrebrød samt øl, vand og vin, som vi startede med. Derefter startede John og H.C med at spille kl. 14 og de havde sanghæfter med. Kl. ca. 15 var der kaffe og lækker kringle, derefter spillede de igen til ca kl. 16.

Vi har tidligere haft musik med John, det var i 2010, dengang hed gruppen Kælderduoen.
Julefrokost


Fredag den 1. december 2023 kl.13.00


Obs: bemærk adressen.
Julearrangementet finder sted i Frihedens Idrætscenter, Teatersalen, Hvidovrevej 446, 2650 Hvidovre.


Der dækkes op ved 10-mands borde.

Vi vil igen forsøge at sætte jer sammen efter ønske. Kravet hertil er, at de der vil sidde sammen, skal indsende en liste i god tid med alle navnene i deres bord-gruppe.

Der er inkluderet fri bar.

Arrangementet slutter kl. 17.00Referat:


Der var der 99 tilmeldte til årets julefrokost. Der var nogle afbud pga. sygdom, men desværre var der også nogle, som udeblev. Vi endte med at være 89.

Vi havde et par dejlige musikere i år. Vi fik et bredt repertoire af både populære melodier og julemelodier mens vi spiste. 

Sildene stod på bordene og derefter kom de lune fiskefileter og den røgede ål rundt. Resten af menuen blev anrettet på buffeten. Den traditionelle ris à la mande kom med en skål til hver af bordene, sammen med kaffe og småkager. De heldige der fik mandlen, fik en dejlig æske chokolader fra Peter Beier.

Efter al den mad blev der spillet op til dans. Det kneb lidt med at få nogen på gulvet, der skulle jo også snakkes. Pludselig var der et par herrer (der havde ladet de syge koner blive hjemme), som indtog dansegulvet, herefter kom der også gang i fælles dansen.

Vi havde en fornøjelig julefrokost.